HOME


Koninklijk genootschap fysiotherapie Logo
Fysiostyle
Vereniging Manuele therapie logo


 Klacht over uw fysiotherapeut? :

Heeft u een klacht over de behandeling van uw fysiotherapeut of bent u ontevreden over de manier waarop uw fysiotherapeut of zijn medewerker met u is omgegaan?  Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiŽnten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Waar kunt u met uw klacht terecht?
1. Ga in gesprek met uw fysiotherapeut
Ga allereerst het gesprek aan met uw fysiotherapeut of neem contact op met de praktijk waar uw fysiotherapeut werkt. Neem iemand mee die u vertrouwt als u het lastig vindt om dit alleen te doen,  bijvoorbeeld uw partner, een familielid of iemand anders. Tips over hoe u zo’n gesprek kunt aanpakken, vindt u op bijvoorbeeld de website van patiŽntenorganisatie zoals Zorgbelang.
Zorgbelang Nederland -0900 243 70 70 (€ 0,10 per minuut)
2. Dien een klacht in
Helpt het gesprek met uw fysiotherapeut niet, dan kunt u een klacht indienen volgens onderstaande mogelijkheden.
De behandeling van de klacht is gratis, uitgezonderd de (eventuele) kosten van bijstand als u bijvoorbeeld een advocaat inschakelt.
Welke mogelijkheid u kiest, hangt af van wat u wilt bereiken. Elke mogelijkheid heeft namelijk andere bevoegdheden om maatregelen te nemen. Ze zijn alle drie onafhankelijk en zeer zorgvuldig en gaan vertrouwelijk met uw klacht om.PRAKTIJK


nordic walking unie logo Lees verder Vereniging orthomoleculaire geneeswijze logo

fysiotherapeut specialist in beweging